Home Dory, 54 jaar, perfectionisme en dreigende burn-out

Dory, 54 jaar, perfectionisme en dreigende burn-out

Ik heb veel aan Irene gehad, zowel in de training als in de persoonlijke consulten die ik ter voorbereiding met haar had. Ik kampte met een dreigende burn-out, mede door mijn perfectionistisch houding die met name op mijn werk heel zichtbaar was.

Irene adviseerde mij om de training Stress-less te volgen en ik vroeg aan haar: “Gaat het echt werken? In theorie klinkt het goed maar ik wil nu écht de oorzaak van mijn stress kunnen aanpakken.”  Irene was even stil en dacht na: “Ja, het gaat je echt helpen.”  En ze had gelijk.  Ik heb inzicht gekregen in mijn belemmerende overtuigingen en ook de tools om een nieuwe weg in te slaan. 8 weken na de training voel en ervaar ik een fundamentele verandering in mij.  Ik slaap beter, voel mij positief en heb een gezonde dosis zelfrespect ontwikkeld.

Ik ervaar Irene als een warm, betrokken mens die oprecht het beste met je voor heeft. Ze is in staat om liefdevolle feedback te geven wanneer dat nodig is.  Daar hou ik van! Als iemand met integriteit me spiegelt dan voel ik me gezien – en dat is wat ze doet.  Bedankt Irene – en voor mensen die daadwerkelijk een andere manier van voelen en doen willen ervaren, raad ik je deze training aan!

veel liefs, Dory