Home Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers

Alec van Rompuy, 55 jaar, had last van stress, depressie en angst:
“Nu ik 6 weken na de training Stress-less de balans opmaak merk ik
dat er toch wel heel wat veranderd is in positieve zin.
Ik heb geen angstaanvallen meer gehad en droomde zelfs al enkele
keren op aangename wijze over mijn ouders, waar het vroeger telkens
om hoog oplopende ruziedromen ging.
Ook heb ik terug meer zin in het leven…

Het is niet altijd eenvoudig om negatieve gedachtegangen en
niet-behulpzame patronen op te merken, toch leer ik mezelf steeds beter kennen.” 

Evert Hiddink, 61 jaar, cijferde zichzelf altijd weg voor een ander en hield onvoldoende rekening met zichzelf: “Hallo allemaal, ongeveer zes weken geleden was ik bezig te leren hoe me te ontdoen van stress. Of beter gezegd van teveel en negatieve stress. Ik heb in de training Stress-less instrumenten gekregen welke ik meeneem op mijn levensweg en telkens hanteer als mijn systeem laat merken dat negatieve patronen en overtuigingen de boventoon gaan voeren en ik daar ook met negatief gedrag en stress op reageer…, want dan, zo leerde ik, je kunt ont-stressen. En als dat alleen, in mijn eentje ? lastig is (geworden) heb ik Irene en Lisette als back-up.

Met mij gaat het heel goed.  De affirmatie ‘ik ben een heel mens’ is bijna dagelijks bewust in mijn systeem.  Af en toe proberen negatieve en oude patronen en overtuigingen de lege plekken van het loslaten over te nemen voor het ‘verlangen’ goed geankerd is. Dan helpen elementen uit de compacte training Stress-less mij weer op de goede weg, in een positieve state. Mijn vertrouwen positief te blijven groeien is onveranderd groot”.