Home Myriam Verlinden, 46 jaar, had burn-out

Myriam Verlinden, 46 jaar, had burn-out

Doordat ik met alles en iedereen wou rekening houden kwam ik moeilijk tot het maken van grondige beslissingen waardoor de problemen zich begonnen op te stapelen in mijn leven.

Plots was er het besef … ik moet NU zorgen en kiezen voor mezelf in plaats van iemand te zijn dat mijn onmiddellijke omgeving verwacht dat ik dacht te moeten zijn.

Maar hoe moest ik dit aanpakken ? Stoppen met passioneel werken voor mijn baas die mijn vader is …

Zoveel soorten gevoelens had ik nog niet ervaren op korte tijd om deze beslissing te nemen.  Schuldgevoelens, onzekerheid, ongelukkig zijn, gevoelens van lafheid, boosheid, ontgoocheling, plichtsverzuim, …

 De training Stress-less bij Irene kwam als een geschenk uit de hemel ook al was het zeer confronterend. Zij liet mij inzien dat o.a. ikzelf in de weg stond van mijn eigen geluk en brachten mij  zoveel nieuwe inzichten over mezelf en mijn omgeving bij.

Daar heb ik de kracht en het zelfvertrouwen herwonnen om de moeilijkste beslissing  in mijn leven te nemen … het familiebedrijf verlaten met opgeheven hoofd na een carrière van 25 jaar!”