Home Online relatiecursus

Online relatiecursus

 

Onlinecursus Jij & ik m(w)eer samen!

Richt zich op emoties, patronen, begrijpen van liefde en verbinding binnen de partnerrelatie.

De cursus heeft direct verband met het boek van Dr. Sue Johnson, “Houd me vast – Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie”.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Liefde en hechting begrijpen – waarom verbondenheid zo belangrijk voor ons is
  • Waar en waarom het fout gaat in de liefde – hoe wij bijdragen aan ruzies of situaties van verwijdering
  • De pijnplekken vinden en onderzoeken – waarom reageer ik zo geprikkeld op bepaalde gedragingen, woorden of wensen van mijn partner?
  • Op een crisis terugkijken – er zijn in onze relatie dingen gebeurd die pijnlijk voor me waren. Hoe kan ik, ondanks dat, de verbinding herstellen en een veilige basis creëren?
  • Betrokkenheid en verbondenheid ontwikkelen – hoe stel ik me open voor en creëer positieve momenten van verbondenheid met mijn partner?
  • Kwetsuren vergeven en opnieuw vertrouwen – hoe kan ik mijn pijn delen met mijn partner, in openheid luisteren naar de pijn van mijn partner en hoe gaat ‘vergeving’?
  • De band versterken via seks en aanraking – hoe kan onze seksuele relatie ons gevoel van verbondenheid versterken
  • Je liefde levend houden – hoe kunnen wij ervoor zorgen dat wij elkaar ook in de toekomst niet uit het oog verliezen?

Reactie van een deelnemer: “We hadden zeker geen slecht huwelijk, maar door een druk gezin en drukke werkzaamheden waren we elkaar wel een beetje kwijtgeraakt. Regelmatig voelden we ons eenzaam in de relatie. Door deze cursus zijn we meer gaan praten over ons gevoel en over onze behoeften. We wisten wel dat we getrouwd waren, maar nu vóelen we ons ook getrouwd! We weten dat we eraan moeten blijven werken om niet in oude patronen terug te vallen”.

Aanmelding en werkwijze:

De cursus “Jij & Ik M(W)eer samen” bestaat uit 7 modules. Na aanmelding en betaling krijg je om de veertien dagen toegang tot een nieuwe module. Elke module is een volgende verdieping van de relatie en kun je pas afleggen als je je samen de voorgaande stappen hebt eigen gemaakt. Soms vraagt dat van je dat je weer even samen terugkijkt naar een onderwerp in een vorige module.

Als je je deze modules eigen hebt gemaakt zal je merken dat je er ook in andere relaties veel aan hebt. Bijvoorbeeld met je kinderen, vrienden, collega’s of familie.

Kosten

De kosten voor deze cursus bedraagt € 195,- inclusief BTW.

Wens je meer informatie of wil je toch liever een afspraak maken? Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-53456282 of via het contactformulier.