Home Opfrisdag training Stress-less

Opfrisdag training Stress-less

Weet je nog, de eerste ochtend van de training Stress-less? Het was spannend en je wist nog helemaal niet waar je aan begon. Ik vertelde in mijn inleiding over ‘helden’ en dat jij er daar een van was. Voor sommigen op dat moment misschien nog een ‘ver-van-mijn-bed-show’, maar het klopte wel. Twee volle dagen ben je mee op reis geweest en na die twee dagen ben je met je eigen schat: veel inzichten, keuzevrijheid, nieuwe overtuigingen, prachtige oefeningen en een nieuw besef over jezelf weer naar huis gegaan. Jij doet ertoe, je bent een mooi mens. Je mag er helemaal zijn en jouw eigen unieke plek in deze wereld innemen. Helden worden niet geboren, helden ontstaan doordat ze bereid zijn naar zichzelf te kijken en zich de vraag te stellen: helpt dit me? En zo niet, dan het besluit te nemen om een andere keuze te maken. Jíj bent zo’n held.

Speciaal voor jou en andere helden organiseren Lisette en ik regelmatig een ‘opfrisdag’. Een mooie gelegenheid om een hele dag bezig te zijn met thema’s uit de training. We frissen op en verdiepen waar jullie behoefte aan hebben. Stap in het warme bad en voel je mentaal en fysiek weer helemaal opgefrist na deze dag.  

Mocht je interesse hebben in een opfrisdag laat het me dan weten middels onderstaand formulier. Bij voldoende interesse plannen we in overleg een dag en locatie.

Aantal deelnemers: 12 tot maximaal 16
Kosten: € 175,- * inclusief een warme maaltijd, koffie en thee.

*Voor bedrijven komt hier nog 21% BTW bij.