Home Relatie begeleiding

Relatie begeleiding

Wil je een fijne relatie waarin jullie je allebei prettig voelen?
Waarbij je inzicht hebt in de gedrags- en communicatiepatronen binnen jullie relatie en hoe deze je relatie kunnen versterken?
Wil je bouwen aan een veilige basis om ook moeilijke dingen
te kunnen bespreken?

De liefde voor elkaar te bewaren tijdens de ups en downs van het leven is niet vanzelfsprekend. Voordat je het weet ervaar je verwijdering of spanning, je voelt je onder druk gezet, bekritiseerd, tekortgekomen, afgewezen of niet begrepen. Conflicten in relaties zijn een natuurlijk gegeven. Maar als deze niet tot een oplossing en wederzijds begrip leiden kan dat heel pijnlijk zijn.

Graag wil ik jullie begeleiden om weer die fijne relatie samen te krijgen waarin jullie je allebei prettig voelen. Door je te richten op het begrijpen van de liefde en verbinding in je relatie en te kijken naar je eigen aandeel in de communicatie- en gedragspatronen bouw je weer samen aan een veilige basis.

Petra en Sjors, 43 en 45 jaar: “Wij zijn ontzettend blij met de keus die wij hebben gemaakt. Irene heeft ons begeleid met warmte, duidelijkheid en goed gevoel van eigenwaarde. De opzet is prima en het heeft onze relatie zeker verbeterd en daar zijn we heel dankbaar voor”.

Werkwijze

Ik start altijd met een kennismakingsgesprek waarin we onderzoeken wat jullie vraag is en waarin ik mijn werkwijze uitleg. Dit gesprek is vrijblijvend.
Daarna maak ik een plan van aanpak en plannen we in overleg de vervolgsessies, meestal om de 2 á 3 weken.

Centraal in de begeleiding staan patronen en overtuigingen die je hebt met betrekking tot jezelf en je relatie. Vaak zijn er in het verleden bepaalde patronen ontstaan die niet meer behulpzaam zijn en daardoor veel stress opleveren óf juist verveling. Achter elk patroon gaat ook een overtuiging schuil. In veel gevallen ben je hier zelf niet bewust van. Dat komt omdat de meeste overtuigingen zich ophouden in ons onbewuste brein. Ik begeleid je in het herkennen, erkennen en veranderen van deze overtuigingen en patronen waardoor er weer ruimte, liefde en verbinding in je relatie komt.

Gerard, 51 jaar: “Irene is hartelijk en open. Ze heeft mijn relatie zeer inzichtelijk gemaakt waardoor er ruimte was om te verbeteren. De manier waarop zij vragen stelde dwong mij om hierover na te denken”.

Kosten

Een sessie duurt 1 – 1,5 uur. De kosten bedragen € 85,-* per uur.

*Voor bedrijven komt hier nog 21% BTW bij.

Wens je meer informatie of wil je een afspraak maken? Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-53456282 of via het contactformulier.