Home Sofie, 46 jaar, had perfectionisme en te weinig contact/ gevoel in haar lichaam

Sofie, 46 jaar, had perfectionisme en te weinig contact/ gevoel in haar lichaam

“Met mij gaat het heel goed. Mijn 2 grootste positieve veranderingen na de training Stress-less zijn dat ik veel meer aandacht voor mijn lichaam heb. Dat uit zich in spontaan gezonder eten, sporten en buiten gaan omdat ik het wil en niet omdat het moet.

Fysiek ga ik niet meer tot in uitersten maar luister wanneer het genoeg is. Ik waardeer mijn lichaam en kan nu ook verstaan dat mijn man dat altijd gewaardeerd heeft. Mijn ziel heeft terug een tempel. Het is zoals iemand anders in de training zei: ik voel me terug een ‘heel’ mens.

En ik kan mijn perfectionisme steeds beter loslaten: ik ben niet meer steeds op zoek naar zaken die ik aan mezelf kan verbeteren. Ik ben goed zoals ik nu ben. En als er ooit een thema terug naar boven komt, kan ik daar nog steeds aan werken. Mijn metafoor was een vergrootglas waarmee ik op zoek was naar imperfecties, die heb ik weggegooid en zie nu het geheel.”