Home Training Stress-les(s)

Training Stress-les(s)

Heb je last van stress, vermoeidheid, slaapproblemen, pijn, raak je snel geïrriteerd, of heb je het gevoel dat de rek eruit is en dat je overbelast bent? Of heb je medisch onverklaarbare klachten of een auto-immuunziekte?  Wellicht heb je ook al van alles gedaan om van je klachten af te komen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat in veel gevallen de chronische stressrespons de oorzaak is dat deze klachten blijven opspelen. Mijn ervaring is dat herstel wel degelijk mogelijk is. Dit kan namelijk door de stressrespons te stoppen waardoor er weer rust in je systeem komt en je zelfherstellend vermogen zijn werk kan doen. Zelfs wanneer deze klachten chronisch zijn geworden, zoals bij chronische stress, chronische vermoeidheid en chronische pijn.

De training Stress-les(s) is een tweedaagse training met 6 weken lang online opvolging waarbij je inzicht krijgt in hoe het brein werkt en hoe de stressrespons (je overlevingsmechanisme) je zowel helpt als tegenwerkt.
Je krijgt daarmee ook zicht op hoe, wanneer en waarom de stressrespons bij jou in werking treedt waardoor jij niet de kwaliteit van leven ervaart die je zou willen.
Met praktische handvatten om nieuw gedrag, nieuwe (denk)patronen en overtuigingen te ontwikkelen ga je direct ervaren wat dit voor jou doet. Hoe dit rust in je systeem geeft en je gevoel van welzijn bevordert.

Peter, 28 jaar, (was oververmoeid): “Mijn leven is op een ongelofelijke manier verbeterd! Ik slaap weer als een roos en ’s morgens spring ik vol energie uit bed. Ik geniet elke dag van mijn herontdekte kracht en van het leven!”

Na deze twee opleidingsdagen wordt je nog zes weken online begeleid in het toepassen van het geleerde en hoe je dit kunt integreren in jouw dagelijks leven.

Kosten

De training wordt gegeven op twee aaneengesloten dagen met een tussenliggende overnachting.
De kosten voor de training inclusief zes weken online begeleiding en een afsluitend coachgesprek bedragen € 995,-* voor particulieren.

Hierbij zijn tevens inbegrepen de kosten voor verblijf, alle maaltijden, koffie, thee en fruit tijdens de training.

Tot 1 oktober 2019 bieden wij dit traject aan voor € 850,-*. 

Training op maat

Wil je een training op maat omdat je een heel specifieke vraag hebt, of omdat je met je team de training wil volgen? Neem dan contact met Irene Niessink op.

Begeleiding training Stress-les(s)

De begeleiding is in handen van Irene Niessink in samenwerking met Lisette Steentjes. We begeleiden je vanuit onze kennis en levenservaring.

Dina, 21 jaar, Belgische (was depressief): ” De training ligt alweer 7 dagen achter ons en ik wil jullie vooreerst keihard bedanken voor de 2 topdagen. De groepservaring heeft mij veel deugd gedaan, het was echt zalig om jullie beter te leren kennen”.

Diezelfde Dina 2 weken later: “Ik denk niet meer in termen van pieken en dalen. Ik doe weer dingen en ik leef gewoon. Mezelf de druk opleggen van in een piek te blijven zitten of uit een dal te kruipen is energie die ik kwijt raak en ook onnodige stress. Het is zoveel leuker om elke dag gewoon te leven en niet te hoeven (over) analyseren”.

Data eerstvolgende trainingen

Zie onze agenda voor de actuele data

Informatie en aanmelding

Voor informatie of aanmelding kun je telefonisch contact opnemen met Irene , 06-53456282,
of een mail sturen.

Na aanmelding volgt een telefonisch intakegesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Mocht een persoonlijk consult voorafgaand aan de training wenselijk of nodig zijn, dan wordt daarvoor een uurtarief van € 85, -* in rekening gebracht. De consulten zijn op locatie bij de trainer in Nederland.

*Voor bedrijven komt hier nog 21% BTW bij.