Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Werkt deze training altijd? Ja, als jij het geleerde daadwerkelijk toepast zal je versteld staan over de resultaten.

Hoe kan het dat het op veel verschillende klachten/ thema’s van toepassing is? Onderzoek heeft uitgewezen dat in veel gevallen de chronische stressrespons de oorzaak is dat deze klachten blijven opspelen. Door de stressrespons te stoppen komt er weer rust in je systeem en kan je zelf herstellend vermogen (je immuunsysteem) zijn werk doen.

Ik vind het écht heel duur. Deze training is niet duur, maar ik kan me voorstellen dat je het veel geld ineens vind. Daarom hebben we de mogelijkheid voor gespreide betaling. En wees eens eerlijk hoeveel is het je waard om goed in je vel te zitten?

Is het verplicht om te overnachten? Onze ervaring is dat het heel fijn is om jezelf even twee dagen te gunnen waarin het alleen maar over jou gaat. Waarin je de rest even helemaal los kan laten. Dit komt het je herstel en het groepsgevoel ten goede. Dus ja, gun jezelf deze twee dagen met overnachting. Bovendien hebben we ook een avondprogramma, dus win je er niets mee om naar huis te gaan.

Hoe groot zijn de groepen? Wij (mijn collega Lisette en ik) werken met maximaal 10 deelnemers en splitsen de groep ook nog regelmatig op zodat er in heel kleine groepjes gewerkt kan worden. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Kan ik deze training ook met mijn partner volgen? Jazeker! Wij raden dat zelfs in veel gevallen aan! In elke training hebben we wel een koppel die samen de training volgen. Het fijne is dan dat je eenmaal thuis toch ‘dezelfde taal’ spreekt en niets hoeft uit te leggen en bovendien is onze ervaring dat de verandering die je wenst twee keer zo snel gaat.