Home Het geheim van Overtuigingen

Het geheim van Overtuigingen

Hoe vaak heb je jezelf dingen horen zeggen als; ik kan dit nietik ben slecht in dit soort dingen of ik moet eigenlijk eens leren om …

Overtuigingen werken als een selffulfilling prophecy. We leiden ons leven op basis van wat we geloven. En wat we geloven, dat zijn onze overtuigingen.
De belangrijkste overtuigingen ontstaan als je jong bent. Vanaf de geboorte neem je ongelooflijk veel informatie op die opgeslagen wordt in het onbewuste brein.

Als je jong bent, geloof je wat anderen over je zeggen; je weet dan niet hoe je dat moet toetsen. Deze overtuigingen kunnen zeer hardnekkig zijn, ongeacht wat je in je latere leven presteert.

Het is dus handig om te ontdekken hoe en wat je denkt. Wat ben je gaan geloven over jezelf, de ander en de wereld om je heen? Als je dit weet dan kun je gaan kijken of deze overtuigingen behulpzaam zijn en jou in staat stellen om te bereiken wat je wilt bereiken.
Om achter die overtuigingen te komen die jou tegenhouden om te groeien, vrijuit te leven en te genieten, heb je een ander nodig. In de workshop Overtuigingen gaan we daarmee aan de slag.

Wanneer: Woensdag 5 juni
Waar: Koningsteen, Kapelle op den Bos, België
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Aantal deelnemers: 12 tot maximaal 16
Kosten: € 175,- * inclusief een warme maaltijd, koffie en thee.

*Voor bedrijven komt hier nog 21% BTW bij.
Aanmelden voor de workshop kan hier